top of page
ZZZZZ

CONCERTS

RECITAL de piano a càrrec de Dídac Barber

Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest concert que farà el Dídac, un magnífic pianista i professor de l'escola, el proper dissabte 27 d'abril.

No us el podeu perdre!

La multitud

COL·LABORACIONS

                   
                      ESTADES MUSICALSCol·laborem amb L'Escola de Música de Gràcia, de Barcelona, en les millors estades musicals que puguin haver.
Es fan al Mas Saiol, al Moianès, en una casa de colònies fantàstica. Un professorat excel·lent, activitats meravelloses, a part de les musicals, amb uns monitors que faran que no les oblideu mai. 

Aquí podeu veure el tríptic informatiu. Si cliqueu al botó de sota us portarà a la web de L'Escola de Música de Gràcia on podreu informar-vos millor i fer la inscripció. No us les perdeu. Allà ens veurem!

image_edited.jpg

TOCAFUSTA

 

Aquest any es celebra la XIIIa edició del "TOCAFUSTA", la trobada d’instrumentistes de corda fregada, a càrrec d’un grup de professors/es de diferents escoles de música del Maresme. Va néixer de la voluntat d'uns professors que no volien que els seus alumnes es perdessin la possibilitat tant meravellosa i al mateix temps pedagògica de tocar en orquestra.

TOCAFUSTA està adreçat a tots els alumnes de corda fregada que tinguin un nivell mínim per tocar en grup. L’encontre es realitzarà a l’Alberg “Torre Ametller”, a Cabrera de Mar.  

 

La data de la trobada és el cap de setmana del 8 i 9 de juny de 2024.

 

Durant l’estada hi haurà assaigs i classes el dissabte, assaig general el diumenge al matí i un concert final el diumenge al migdia adreçat a les famílies, que es realitzarà a la mateixa casa de colònies. Tot aquest treball està combinat amb estones de lleure i jocs. 

El preu és de 80 € per alumne. Aquests diners inclouen estada, material i monitors. 

 

IMPORTANT:  La data límit per inscriure’s a la trobada és el 30 d’abril. La inscripció no és online.

Orquestra Tocafusta

Aquí us deixem el pdf amb la butlleta d'inscripció.

bottom of page