top of page

Expressa't amb la música

Botiga d'instruments a Mataró
 

A la nostra botiga d'instruments a Mataró trobaràs una selecció que abasta des de guitarres i teclats fins a bateries i instruments de vent.

Treballem amb marques reconegudes i bons fabricants, la qual cosa garanteix l'excel·lència en cada producte que oferim. Ja siguis un principiant entusiasta o un músic experimentat, aquí trobaràs l'instrument perfecte per expressar la teva creativitat. 

Violonchelo

Partitures

Des de clàssics intemporals fins als darrers èxits, les nostres partitures abasten una àmplia gamma de gèneres i estils musicals. Ja siguis un pianista, guitarrista, violinista o qualsevol altre músic, trobaràs partitures adaptades al teu instrument i nivell d'habilitat.

El nostre objectiu és proporcionar-te accés a partitures de qualitat que t'inspirin a explorar nous repertoris i expandir els teus horitzons musicals. Tant si ets un estudiant que s'està preparant per a un examen o un músic professional que cerca nous desafiaments, tenim el que necessites.

Partitura
Negro y blanco del micrófono

Accessoris

Oferim una gran varietat d'accessoris per a músics de tots els nivells, des de corretges per a guitarres, metrònoms, afinadors, canyes, embocadures i molt més.

Troba el que necessites per a la teva pràctica diària o per a les teves actuacions. La nostra botiga és la teva botiga.

bottom of page