top of page

AVÍS LEGAL

1.    INFORMACIÓ

En compliment de la Llei 34/2002, de l' 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic,  SERGIO MAURO MENCHEN, amb N.I.F.: 45464770A, i domicili al carrer d'ILURO 17, baixos, codi postal: 08302, a la localitat de Mataró,  província de Barcelona, és titular del lloc web: https://www.kbmusics.com, e-mail: info@kbmusics.com .

2.    USUARI i RÈGIM DE RESPONSABILITATS 

La navegació per accés o ús de la pagina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que mitjançant ella es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de SERGIO MAURO MENCHEN, atorga la condició d'Usuari, per la que s'accepten, en navegar per la pagina kbmusics totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem que no faci ús del portal, perquè qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts inclosos dins ell, implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pagina web kbmusics de SERGIO MAURO MENCHEN proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a: la veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis emesos per SERGIO MAURO MENCHEN per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web

L'ús de la informació, serveis i dades oferts per SERGIO MAURO MENCHEN no aniran contra les disposicions d'aquestes condicions, la llei, els bons costums o l'ordre públic o què, en altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A tal efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin malmetre, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impossibilitar el normal ús dels continguts, altres usuaris o de qualsevol usuari d'internet (hardware i software).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota mena que l'empresa propietària de la web pugui patir, directa o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de lús de la web i d'aquesta política. 

En particular, y a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o d'imatge i fotografies de la web. 

bottom of page