top of page

La teva Botiga d'Instruments a Mataró

Vine a la nostra botiga on trobaràs tot el que necessitis per estar ben equipat. Si no ho tenim ho demanem per a tu sense cap compromís.

Tots els preus inclouen l'IVA.

Guitarra Admira model Alba 

Per principiantsFeta amb fusta de pi, cèrcols i fons de sapeli, braç d'okume. Diapasó de  Kabukali i pont de noguera. El ribet és negre a la tapa i el claviller niquelat. Tir 650 mm i acabat brillant.

Totes les mides

PVP 125

Guitarra Clàssica Admira Alba 4/4

Guitarra Rocío R-10N

 

Per guitarristes novells. Tapa, fons i cèrcols laminats de til·ler. Pont auró ebonitzat. Guitarra d'estil clàssic amb un acabat natural. El mànec i el diapasó estan fets d'auró ebonitzat. 19 trasts . Longitut total 1010 mm, amplada 370 mm, lòbul superior 285 mm i lòbul inferior 370 mm. Cintura 245 mm. Longitud escala 25,5 in/648 mm i amplada de celleta 53 mm.

Totes les mides

 

PVP 69

Guitarra Rocio R-10N 4/4

Ukelele Kala KA-S 

Preciós ukelele amb un so potent i càlid. Cos i mànec de caoba. El diapasó i el pont són de palosanto. Claviller d'engranatges i cordes Aquila Nylgut.

 

 PVP 99

Ukelele Kala

Guitarra clàssica Rocio C-6RO 1/4 Rosa 

Guitarra per a infants novells. Totes les mides

 

PVP 56

Guitarra Rocio 1/4 Rosa C-6RO

Violí Gauderi HD-V21 3/4

Magnífic violí per principiants. Fet amb fusta d'auró flamejat macís i la tapa d'avet macís. Porta el batedor de banús i el pont d'auró. Les clavilles i la barbada són de jujube. Inclou arc i estoig motxilla amb forma triangular. 

PVP 171,82€

Violí Gauderi SH-V21 3/4

Trompeta Amadeus Sib TP-807L

 

Lacada en color daurat. Pistons d'acer inoxidable. Inclou estoig motxilla semirígid, camussa i líquid per netejar, cintes per penjar  i embocadura.  

 

PVP 195

Trompeta Amadeus Sib TP-807L

Flauta Travessera J. Michael FL-400 SPO

Flauta en Do, platejada amb plats oberts i alineats. Xemeneies soldades al tub. Pont de claus en Y. Inclou estoig de capsa semirígida.  Ideal  com a primera flauta.

PVP 329

Flauta travessera a Mataró KBMúsics
Flauta J. Michael
bottom of page