top of page

INFORMACIÓ

La voluntat de KBMúsics és oferir una educació musical que ajudi a potenciar les capacitats intel·lectuals i socials de totes aquelles persones que vulguin aprendre música. Està demostrat que l'aprenentatge musical desenvolupa moltes àrees del cervell, com l'oïda,  la coordinació i la motricitat fina, la consciència del propi cos, el treball en grup, la socialització, l'abstracció i un llarg etcètera. És una formació molt complerta. També dona la oportunitat de gaudir i aprofundir en una de les vessants artístiques més concorregudes. La música ens fa millor persones i ens fa connectar amb els sentiments, les emocions, l'esperit, la raó i la filosofia. Tot és música i res no és sense ella.   

KBMúsics és més que una escola de música. Estem al centre de Mataró des de 1998. Som escola i botiga. Tenim instruments, accessoris, partitures, llibres de  pedagogia, àlbums , etc.  Volem ensenyar música, i ensenyar a gaudir-la, a tocar-la, a escoltar-la, a crear-la i a compartir-la. Emfatitzem molt el fet de tocar en grup des del principi de tocar un instrument. No importa la edat que tinguis ni quin estil de música t'agradi. La música és música i aquí aprendràs a fer-la i a gaudir-la. 

No importa la edat que tinguis ni quin estil de música t'agradi. La música és música i aquí aprendràs a fer-la i a gaudir-la. Tria el camí que més s'apropi a les teves necessitats interpretatives i emocionals.

L'EQUIP DOCENT

IMG_7888 - còpia (2).JPG
Sergi Mauro

Director i Professor de Violí i Viola · Konjunts Instrumentals · Llenguatge Musical

Lídia.jpg
Lídia Martínez

Professora de Cant · Musicoteràpia · Konjunts Instrumentals

Foto Dídac Barber.jpeg
Dídac Barber

Professor de Piano

Matteo14.jpg
Matteo Frau

Professor de Trompeta

Foto Pepe abuin.jpeg
Pepe Abuín

Professor de Bateria · Konjunts Instrumentals

Albert Baena.jpg
Albert Baena

Professor de Cant

_DSC0336.jpg
Andrea Barato

Professora de Guitarra · Konjunts Instrumentals · Llenguatge Musical

Júlia Duatis_edited_edited.jpg
Júlia Duatis

Professora de Violoncel

bottom of page