INFORMACIÓ

La voluntat de KBMúsics és oferir una educació musical que ajudi a potenciar les capacitats intel·lectuals i socials de totes aquelles persones que vulguin aprendre música. Està demostrat que l'aprenentatge musical desenvolupa moltes àrees del cervell, com l'oïda,  la coordinació i la motricitat fina, la consciència del propi cos, el treball en grup, la socialització, l'abstracció i un llarg etcètera. És una formació molt complerta. També dona la oportunitat de gaudir i aprofundir en una de les vessants artístiques més concorregudes. La música ens fa millor persones i ens fa connectar amb els sentiments, les emocions, l'esperit, la raó i la filosofia. Tot és música i res no és sense ella.   

L'escola KBMúsics neix l'any 1998 dins l'empresa familiar Pianos Cabezudo, dedicada a oferir un servei integral en Música, i ara fem un relleu mantenint el llistó tant alt com ens ha estat donat. Estem plenament dedicats a la docència, integrats al projecte educatiu format per KBMúsics. Un equip de docents implicats i amb molta il·lusió.  

No importa la edat que tinguis ni quin estil de música t'agradi. La música és música i aquí aprendràs a fer-la i a gaudir-la. Tria el camí que més s'apropi a les teves necessitats interpretatives i emocionals.

L'EQUIP DOCENT

IMG_7888 - còpia (2).JPG
Sergi Mauro

Director i Professor de Violí i Viola

Lídia.jpg
Lídia Martínez

Professora de Cant

Als set anys vaig començar a cantar com a solista al cor de l'escola, i als dotze vaig iniciar la meva formació al Liceu, on vaig cursar els meus estudis de cant com a soprano.

Com a docent m'he adonat que la meva feina té sentit quan veus que "aportes" als altres, quan els veus motivats i et diuen que esperen que arribi el dia de classe amb entusiasme i sobretot veure com aconsegueixen allò que es proposen i es van descobrint i superant. 

Matteo14.jpg
Matteo Frau

Professor de Trompeta

Vengo de Italia y soy un artista multidisciplinar. Me he graduado como artista de circo en la escuela "Vertigo" de Torino y como trompetista jazz en el Conservatorio "G. Verdi" de Torino. He viajado por todo el mundo como performer y musico.

Mi objetivo como profesor de musica es de sacar a la luz los talentos especiales de cada estudiante para llevarlo a ser no solo un musico, sino una persona más creativa y segura de sí misma

Albert Baena.jpg
Albert Baena

Professor de Cant

Diplomat en magisteri musical i graduat en Cant històric a l'ESMuC.

Vaig començar a estudiar piano i solfeig als 8 anys. Més tard vaig voler especialitzar-me en cant històric amb el que he gaudit moltíssim i m'ha ensenyat el que veritablement importa: gaudir de la música.

El meu objectiu amb els alumnes és que aprenguin el llenguatge de la música i gaudeixin d'aquest, tant musical com personalment.