INFORMACIÓ

La missió de KBMúsics és oferir una educació musical que ajudi a potenciar les capacitats socials i intel•lectuals de totes aquelles persones de qualsevol edat que hi estiguin interessades, permetent que gaudeixin de l'experiència de l'escolta activa i la interpretació instrumental, dins el nostre àmbit geogràfic d’actuació.

L'escola KBMúsics neix l'any 1998 dins l'empresa familiar Pianos Cabezudo, dedicada a oferir un servei integral en Música, i avui estem plenament dedicats a la docència, integrats al projecte educatiu format per KBMúsics i KBLanguage

QUI SOM?

David Cabezudo.jpg
David Cabezudo

Director Executiu

Sóc Graduat en Administració i Direcció d'Empreses, i des dels vuit anys he estudiat piano i Educació Musical. Em vaig incorporar a l'empresa familiar l'any 1995, i penso que la nostra missió com a escola de Música és que tots els nostres alumnes gaudeixin del seu aprenentatge musical, i s'enamorin de la Música una mica cada dia.

Foto Montse.jpg
Montse Guardiola

Directora d'operacions

Sóc Administrativa, i participar de l'empresa familiar m'ha fet valorar la Música, a través del contacte amb el professors i els alumnes.

Estic convençuda que l'educació musical fa millors persones, a partir de la millora de les seves capacitats tant intel·lectuals, com socials.

Lídia.jpg
Lídia Martínez

Professora de Cant

Als set anys vaig començar a cantar com a solista al cor de l'escola, i als dotze vaig iniciar la meva formació al Liceu, on vaig cursar els meus estudis de cant com a soprano.

Com a docent m'he adonat que la meva feina té sentit quan veus que "aportes" als altres, quan els veus motivats i et diuen que esperen que arribi el dia de classe amb entusiasme i sobretot veure com aconsegueixen allò que es proposen i es van descobrint i superant. 

Albert Baena.jpg
Albert Baena

Professor de Piano i Cant

Diplomat en magisteri musical i graduat en Cant històric a l'ESMuC.

Vaig començar a estudiar piano i solfeig als 8 anys. Més tard vaig voler especialitzar-me en cant històric amb el que he gaudit moltíssim i m'ha ensenyat el que veritablement importa: gaudir de la música.

El meu objectiu amb els alumnes és que aprenguin el llenguatge de la música i gaudeixin d'aquest, tant musical com personalment.

Matteo14.jpg
Matteo Frau

Professor de Trompeta

Vengo de Italia y soy un artista multidisciplinar. Me he graduado como artista de circo en la escuela "Vertigo" de Torino y como trompetista jazz en el Conservatorio "G. Verdi" de Torino. He viajado por todo el mundo como performer y musico.

Mi objetivo como profesor de musica es de sacar a la luz los talentos especiales de cada estudiante para llevarlo a ser no solo un musico, sino una persona más creativa y segura de sí misma

Tito Torres 2BiN.jpg
Tito Torres

Professor de Bateria i Percussió

Vaig començar a estudiar bateria als 15 anys i em dedico professionalment a tocar i ensenyar a tocar aquest instrument des de fa més de 10 anys.

Crec que la música en general i la bateria en particular són una gran eina de desenvolupament personal i social, millora la concentració i suposa un vehicle únic per expressar la sensibilitat de l'individu.

El meu objectiu és que els meus alumnes aprenguin aquests conceptes globals i personals mentre milloren amb l'instrument i tot això de manera divertida i entretinguda.

Eva Alsina.jpeg
Eva Alsina

Professora de Viola

He tingut la gran fortuna de tenir grans docents a prop, que m'han donat les claus per que pogués obrir jo mateixa les portes a entendre la música.
Gaudeixo de fer música amb el meu instrument ja sigui tocant en una orquestra o en un grup de música de cambra, m'agrada compartir aquests moments que semblen aturar el temps.
Voldria que tots els meus alumnes poguessin, assoleixin el nivell que assoleixin, gaudir tant com ho faig jo.

Fer Música per gaudir del moment present.

Ramon Rodriguez.jpeg
Ramon Rodríguez

Professor de Violí

Vaig iniciar els meus estudis musicals en violi classic amb 6 anys , estudiant amb  Anna Carné i Roser Cortés. i vaig finalitzar els estudis  de grau mig especialitzat en música clàssica al Conservatori del Liceu passant pels consells de Heriberto Fontseca.

De més gran m'he interessat per la música moderna i el jazz, i m'he format amb professionals del violi jazz com Asier Superbiola i Pere Nolasc, i he iniciat estudis superiors de interpretació en violi jazz i modern al Taller de músics.